Vanaf vandaag is de LG Velvet verkrijgbaar in Nederland.

Geen Red Velvet, maar LG Velvet (ook lekker!)

by Jelle Passchier
0 comment

Met de LG Velvet slaat LG een nieuwe weg in met o.a. een nieuwe strategie, een nieuw ontwerp en nieuwe functies op het gebied van film, video en audio. Is deze smartphone dé smartphone voor de filmende audio liefhebbende smartphone liefhebber?

 

Nieuwe snufjes

De Velvet focust zich vooral op media en het maken van content en brengt met ‘Voice Bokeh’, ‘ASMR Recording’ en ‘Steady Cam’ nieuwe snufjes op de markt. Bokeh ken je voornamelijk als het vervagen van het beeld op de achtergrond van een foto. Voice Bokeh zorgt ervoor dat er meer gefocust wordt op de audio op de voorgrond van een video, het geluid op de achtergrond wordt weggefilterd. Dit is vooral handig bij interviews in een rumoerige omgeving. ASMR zorgt ervoor dat er heel getailleerd geluid kan worden opgenomen en Steady Cam is een extra goede beeldstabilisatie.

 

Ik zie dubbel

Als extra biedt de LG Velvet ondersteuning voor een stylus en voor het LG Dual Screen. Dit is een extra scherm dat je bevestigt aan de smartphone. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor gamen (game op het ene scherm, controllerpaneel op het andere) of voor multitasking.
De Velvet brengt dus verschillende nieuwe functies naar de markt, en we zijn benieuwd naar hoe goed deze functies daadwerkelijk gaan zijn. Hou hem hier!

De LG Velvet krijgt een adviesprijs van 650,- en is vanaf nu te koop in de kleuren Aurora White, Aurora Grey en Aurora Green.

LG VelvetJelle Passchier | marketingSpark

LG: LG Velvet de beschikbare kleuren

You may also like