Kleurende ballenbak selfies in zogenaamde ‘Instagrammusea’, heuse selfieparadijzen waar je jezelf ‘lekker gek’ op de foto kunt zetten.

Een nieuwe vorm van musea, kleurende ballenbak selfies..

by Jelle Passchier
0 comment

Ze zijn er al een tijdje, er komen er steeds meer bij, en ze zijn vanaf een aantal weken ook weer geopend. De zogenaamde ‘Instagrammusea’, heuse selfieparadijzen waar je jezelf ‘lekker gek’ op de foto kunt zetten.

Instagrammable musea

Share, selfie, hartjes, likes, duimpjes, stuk voor stuk termen waar we niet meer omheen lijken te kunnen. We delen massaal allemaal ons ‘interessante’ leven en hopen op zoveel mogelijk hartjes.
Op deze trend willen musea al een langere tijd in spelen. Zo worden kunstwerken op zo’n manier gepresenteerd dat je er een mooie foto mee kunt maken en er worden instagrammable kunstwerken getoond. Wel blijft de kunst altijd centraal staan.

Marshmallows, schommels, ballen, suikerspinnen en andere ongein

Anders is dit in zogenoemde ‘Instagrammusea’, hier staat niet het kunstwerk, maar jij als kunstwerk centraal. Het zijn ‘musea’ die ingericht zijn om bijzondere foto’s te kunnen maken.  Zo beschikken veel van deze musea over themakamers waarin je de meest bijzondere en unieke foto’s kunt maken. Een zwembad vol met spekjes, marshmallow baden, spiegelkamers, ballenbakken, en vooral heel veel kleur, maar echt heel veel kleur. Leuk, uniek, bijzonder en kortom een waar Walhalla voor de selfieliefhebbers.  Maar hoe bijzonder en uniek zijn de foto’s nog als straks iedereen ze heeft gemaakt, hoe toekomstbestendig zijn dit soort musea dan..? Hou hem hier!

Selfie in ballenbakJelle Passchier | marketingSpark

Selfie in ballenbak

Wondr spekkie badJelle Passchier | marketingSpark

Wonder: zwembad met spekjes

You may also like