Paradiso reorganiseert en schrapt zestig banen

Paradiso reorganiseert en schrapt zestig banen

by Arianna Ardia-Wenink
2 comments

Paradiso gaat noodgedwongen een reorganisatie doorvoeren, meldt het Amsterdamse poppodium. Zestig banen zullen verdwijnen.

Paradiso kondigt aan dat 10 procent van de vaste contracten wordt beëindigd. Bovendien worden de tijdelijke contracten al sinds april niet meer verlengd. In totaal verdwijnen daardoor 60 van de 230 banen.

De Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW) is door de overheid in het leven geroepen voor werkgevers die als gevolg van het coronavirus kampen met een omzetverlies van minimaal 20 procent. Volgens Paradiso steun van de overheid niet kan voorkomen dat er een reorganisatie moet plaatsvinden.

Onlangs kondigden ook wetenschapsmuseum NEMO en Het Koninklijk Concertgebouw een reorganisatie aan.

You may also like

2 comments

Reorganisatie bij wetenschapsmuseum NEMO, vijftig banen verdwijnen - marketingSpark July 28, 2020 - 2:53 pm

[…] bedrijf uit de cultuursector dat een reorganisatie aankondigt vanwege het coronavirus. Ook poppodium Paradiso en Het Koninklijk Concertgebouw meldden dat zij moesten reorganiseren vanwege het coronavirus. Bij […]

Concertgebouw verplicht te reorganiseren vanwege miljoenenverlies - marketingSpark July 28, 2020 - 2:53 pm

[…] bedrijf uit de cultuursector dat een reorganisatie aankondigt vanwege het coronavirus. Ook poppodium Paradiso en wetenschapsmuseum NEMO meldden dat zij moesten […]

Comments are closed.